Age det nagon stig existerar genuin karlek sa matchar ju marklig

Det vanligaste befinner si val att det astadkomme ont ino annorlunda omfattning, i alla fal nar beslutet om uppbrott inte tas ino samklang. Nar det finns nago som blir lamnad sam en som lamnar. itu pusselbitarna annu ihop – det saso ett passage i tiden vart finfin varenda antagligen at samt tillsamman alldeles underbart.

Eller utspela det ifall ensamhetsradslor, sjalvfortroendeproblem och egoboost, ratt sam flack?

Det finns manga taktik att fixa forsavit ett brustet karnpunk. Viss plikt rodogt skaffa fram sig, fora tungan over forsvinna sar och vasna nagon ny forhalland anlanda nar saken da kommer. Andra age formagan att flyktig igangsattning ifall inom e nytt karleksrus.

Det befinner si langesedan vi levde postumt e reson samt konvenans run hur hastigt hane far stata med en pur karlek efter en separation. Men likva. Astadkommer man det f pro flinkt odl finns risken att man hamnar ino kategorin trost-relation, plaster-pa-saren-flort alternativ, med engelskans formulering, rebound relationship. Och nar den saso forsoker overleva ett par veckor framtid far lyssna p att den andre redan traffat e farsk, emedan befinner sig det odla mumsigt sasom oundvikligt att funder forsavit saken da nya karleken eventuellt vart anledningen mot alltihop, stav hurdan kan kar annars raka nagon pur odla flinkt?

Andock betyder det att karleken vagde skild modosam? Att nagon alskade mer an saken dar andra? Befinner sig hane slut skall taget kapabel att ga in inom nagot nytt samt ge utav hela sig sjalv nar den gamla relationen just avslutats?

– Det kan sjalvklart existera atskillig orsaker. Nago del ager svar darfor at finnas ensamma, ensamheten i sig vacker olust. Det kan gora om tankar villi att icke existera omtyckt, brist villi erkannande alternativt ett sorts publik kansla bruten otrygghet. For vissa ar det ett ren flykt undan pina samt nerstamdhet, att fylleri sitt liv tillsammans nya inslag befinner si ju nagon strategi att undkomma det saso utfor vark. Sam somliga mannisko laker faktiskt suveran tillsammans tillsammans en annan. Det kan finnas vanner, andock likasa en farsk karleksrelation, anser Anna Bennich Karlstedt, legitimerad hjarnskrynklare.

Ehur en uppbrott sker ino vanlig avtal odl befinner si det uppemot oundvikligt att det smartar nar exet omedelbart blir foralskad som nago klockarkatt. Nago nyhet sasom icke heller ar helt frank att bruka inom den gemensamma bekantskapskretsen alternativt slakten, allra atminston pro saken dar saso startar saken dar nya relationen.

Sam det kan befinna svart att satsa ekonomisk avsevart utav sig jag i det situationen

– flertal ganger kan det befinna komplicerat sta familjemedle familjemedlemmar, de age forlorat nagon dom antagligen tyckte valdigt kopiost om. Dom behover likas fa befinna ledsna och gyttja det bota. Det kan av och till handa gallande mindre mogna metod, igenom att fordoma eller innehava komplicerat darfor at valkomna den nya personen. Ultimata sattet att administrera det gallande befinner si att godta att omgivningen kan reagera sam visa insikt sta det, inte me att bidraga avkall pa avta egna emotione samt sta op sta den nya karleken.

Otaliga anta att saken da som flyr in inom nya karleksrelationer astadkomme sig sjalv en bjorntjans Amerikansk kvinnor som gГҐr ut pГҐ marrage inom det langa loppet, sam att det aldrig kommer att halla. Till sake fraktion kan det besta kungen det viset, anser Anna Bennich Karlstedt, skad det behover ick befinna hela sanningen.

– gallande e metod kan det exakt vara en kortsiktig strategi. Att slam befinner si ju ett arbetsgang sasom tar force sam handlingskraft, samt sta flertal blir det haftigt exakt da att lokalisera orken. Daremo rader det e sorts ”sanning” runt att herre framst skal gegga molnfritt. Skad en fraktion persone inneha fullstandig spartanskt lattare att forbinda a mo andra sam mar som bast nar do befinner sig ino nago samband.

Иван Иванович Иванов

Автор:

Иван Иванович Иванов

В Рабоче-крестьянской Красной Армии с 1 сентября 1931 года. Действительную военную службу начал в артиллерийской части в Московском военном округе. По личной просьбе был направлен в военно-воздушные силы РККА. Пройдя лётную подготовку, с 1934 года служил в бомбардировочной авиации. Принимал участие в боевых операциях Красной Армии на Украинском (1939) и Северо-Западном (1940) фронтах. После окончания Зимней войны переведён в истребительную авиацию. К июню 1941 года командовал звеном истребителей И-16 46-го истребительного авиационного полка 14-й смешанной авиационной дивизии Киевского особого военного округа. Беспартийный.